BISKIDS – Органски бисквити за малите истражувачи од 6+ месеци!

Органски бисквити за бебиња и деца произведени во Белгија. Со повеќе од 30 години искуство, нашата мисија е сè уште иста: го земаме најдоброто од природата, следејќи ги сите нутритивни вредности и печеме здрави и вкусни органски бисквити за мали деца и бебиња. Сочни и вкусни, направени со интегрално пченично брашно, со природни состојки, без додаден шеќер, палмино масло или конзерванси. Индивидуално спакувани, совршени за носење или за правење вкусна каша со млеко, вода или сок. Најдобриот избор за малите истражувачи!

BISKIDS со вкус на јаболко за 6+ месеци

 

 • Органски бисквити за бебиња од 6+ месеци
 • Природен вкус на јаболко од јаболков сок
 • Направени од интегрално пченично брашно
 • Извор на витамин Б1 и калциум
 • Без палмино масло, шеќер, вештачки бои или вкусови

BISKIDS со вкус на ванила за 6+ месеци

 

 • Органски бисквити за бебиња од 6+ месеци
 • Со природен вкус на ванила
 • Направени од интегрално пченично брашно
 • Извор на витамин Б1 и калциум
 • Без палмино масло, вештачки бои или вкусови

BISKIDS со вкус на банана за 6+ месеци

 

 • Органски бисквити за бебиња од 6+ месеци
 • Со природен вкус на банана
 • Направени од интегрално пченично брашно
 • Извор на витамин Б1 и калциум
 • Без палмино масло, шеќер, вештачки бои или вкусови

BISKIDS со чиа семе за 36+ месеци

 

 • Органски бисквити за деца од 36+ месеци
 • Со чиа семе
 • Направени од интегрално пченично брашно
 • Без палмино масло, додаден шеќер, вештачки бои или вкусови

BISKIDS со паста од јаболка за 36+ месеци

 • Органски бисквити за деца од 36+ месеци
 • Со фил од јаболко од јаболков сок и пире од јаболко
 • Направени од интегрално пченично брашно и брашно од спелта
 • Без палмино масло, додаден шеќер, вештачки бои или вкусови

BISKIDS со морков и тиква за 36+ месеци

 

 • Органски бисквити за деца од 36+ месеци
 • Со природен вкус на морков и тиква
 • Направени од интегрално пченично брашно
 • Без палмино масло, додаден шеќер, вештачки бои или вкусови
TOP